Παρουσιάσεις του Ομίλου στο 15ο ετήσιο συνέδριο του Τμήματος Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας της Βρετανικής Ένωσης Ψυχολόγων

Η Βρετανική Ένωση Ψυχολόγων (BPS) πραγματοποίησε στην Αγγλία στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2011 συνέδριο με τίτλο “Memories, Dreams and Reflections”, όπου συμμετείχαν οι υπεύθυνοι και μέλη του Ομίλου παρουσιάζοντας δύο ομιλίες με θέμα τη φιλοσοφία και το έργο του Ομίλου καθώς και τα χοροδρώμενα. 

Βίντεο με εμπειρίες ανθρώπων για το πώς έχουν βοηθηθεί στον Όμιλο, με τις ομάδες και το έργο που πραγματοποιείται καθημερινά και με χοροδρώμενα συμπλήρωσαν τις παρουσιάσεις δίνοντας μια ζωντανή εικόνα στους συνέδρους.

Πολλοί από τους συνέδρους αναφέρθηκαν και στα βιβλία μας: η ομιλία του ψυχιάτρου Dr Culliford, διακεκριμένου μέλους της Βρ. Ένωσης Ψυχολόγων, ολοκληρώθηκε με ένα απόσπασμα από το βιβλίο “Τhe Master» της προέδρου του Ομίλου κας Κ. Λυκιαρδοπούλου και με ευχαριστίες από τον ομιλητή για τη δυνατότητα που του δώσαμε να έρθει σε επαφή με το έργο αυτό. Ο υπεύθυνος του περιοδικού του τμήματος Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας ζήτησε να παρουσιάσει τα βιβλία μας στο περιοδικό και άλλοι ερευνητές στον τομέα «ψυχολογία και πνευματικότητα» ανέφεραν ότι θα τα χρησιμοποιήσουν ως βιβλιογραφία σε εργασίες τους.

Οι διοργανωτές του συνεδρίου αλλά και πολλοί συμμετέχοντες μας ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία μας εκεί, για το υλικό της παρουσίασης που τους δωρίσαμε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και μας ζήτησαν να συνεχιστεί η επικοινωνία μεταξύ μας πάνω σε θέματα σχετικά με την πνευματικότητα και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή.

Πολλοί σύνεδροι μας έγραψαν τις εντυπώσεις τους σε επιστολές που μας έστειλαν μετά το συνέδριο:

«Τα σχόλια που έλαβα για την παρουσίασή σας ήταν πολύ θετικά, όλοι εντυπωσιάστηκαν με την αφιέρωση στο έργο σας και με την παρουσίασή σας, που ήταν διεξοδική και συγκινητική.»

Δρ. J, καθηγήτρια Πανεπιστημίου

«Κάνατε πολύ καλή εντύπωση εδώ. Υπήρχε πολύ θετική συζήτηση για τις παρουσιάσεις σας ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Μπράβο σας και σας ευχαριστούμε!»

Δρ. L., ψυχίατρος

«Πραγματικά απόλαυσα τις παρουσιάσεις σας και θεωρώ ότι το έργο σας είναι εξαιρετικό.»

Δρ. P., νοσηλεύτρια

«Απόλαυσα τις ομιλίες σας πάρα πολύ και εντυπωσιάστηκα από το εύρος του έργου που κάνετε στον Όμιλο.»

Δρ. M., καθηγητής Πανεπιστημίου

Μοιραστείτε το

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email