21/05/2020

Ευχαριστήρια Επιστολή

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Θεραπευτικό Τμήμα του Ομίλου Εξυπηρετητών για όλα αυτά τα χρόνια πνευματικής θεραπείας και στήριξης. Από το 2005-2006 νομίζω που έκανα αίτηση για πνευματική θεραπεία, έχω αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας κάποια λιγότερο σοβαρά, κάποια περισσότερο αλλά πάντα το θεραπευτικό τμήμα ήταν δίπλα μου. Με θεραπείες εξ’ επαφής με την ομάδα θεραπευτών αλλά και με θεραπείες εξ αποστάσεως για πολλά χρόνια.

Η πνευματική θεραπεία με βοήθησε να ξεπεράσω χρόνια προβλήματα που κουβαλούσα από την παιδική μου ηλικία αλλά και να βγω υγιής από διάφορες περιπέτειες υγείας που προέκυψαν στην πορεία.

Για παράδειγμα, μια ευαισθησία να «γυρνάει» το πόδι μου με έντονους πόνους να ακολουθούν για μέρες στον δεξή μου αστράγαλο – απόρροια ενός διαστρέμματος που είχα πάθει όταν ήμουν 12 χρονών – εξαφανίστηκε τελείως με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το πόδι μου να είναι πλήρως καλά και να μην έχει «γυρίσει» εδώ και 7 χρόνια.

Επίσης, σε ηλικία 21 ετών μου παρουσιάστηκε περιεδρικό απόστημα και συρίγγιο καθώς και πολύποδες στο παχύ έντερο όπου χρειάστηκαν 4 επεμβάσεις – χειρουργεία για την αντιμετώπισή τους. Σε όλο αυτό το διάστημα μου γινόταν θεραπεία εξ επαφής και εξ αποστάσεως με αποτέλεσμα να έχω ελάχιστους πόνους, η ανάρρωσή μου να είναι ταχεία και οι γιατροί να είναι πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία μου και να τη θεωρούν αξιοθαύμαστη. Να προσθέσω ότι όσον αφορά τους πολύποδες, μετά από επαναληπτικές εξετάσεις ανά 2 χρόνια, δεν έχει ξαναεμφανιστεί κανένας.

Επιπλέον, το τελευταίο πρόβλημα υγείας που ήταν και το πιο σοβαρό ήταν ένα καρκίνωμα στον θυρεοειδή αδένα, το οποίο πλέον είναι θεραπευμένο αφού οι εξετάσεις μου βγαίνουν τέλειες από τότε που αφαίρεσα τον αδένα (πριν 6 χρόνια). Επιπρόσθετα, συμπτώματα που είχαν δημιουργηθεί από την πάθηση του θυρεοειδούς, όπως το εξόφθαλμο, έχουν πλέον θεραπευτεί και αυτά.

Είμαι πλέον υγιής με τη συμβολή της Πνευματικής Θεραπείας και με τη στήριξη με διάφορους τρόπους από όλη την ομάδα.

Για αυτό σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Με πολύ μεγάλη εκτίμηση για όλο το Έργο που γίνεται στο Τμήμα Πνευματικής Θεραπείας και γενικά στον Όμιλο Εξυπηρετητών,

A.Σ.

Μοιραστείτε το

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email