Θεραπεία στο χώρο μας Θεραπεία στο χώρο μας, 1-12-2018 | Όμιλος Εξυπηρετητών

Θεραπεία στο χώρο μας, 1-12-2018

Η Πνευματική Θεραπεία, Το Θεραπευτικό Τμήμα, Θεραπεία στο χώρο μας. Αίτηση για Θεραπεία!

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του ποιητικού έργου «Λόγος ο Τρίτος» στο Hellenic Centre του Λονδίνου τον Οκτώβρη που μας πέρασε, ήρθε η ώρα να το παρουσιάσουμε και στην Ελλάδα, στο χώρο μας.

Ο «Λόγος ο Τρίτος» αποτελεί το τρίτο μέρος της ποιητικής τριλογίας του Δ. Το Θεραπευτικό Τμήμα. Τα δύο προηγούμενα μέρη της Η Πνευματική Θεραπεία spiritualhealing.gr «Εκπεσούσα Παράδεισος Ύλη Αγία» Η Πνευματική Θεραπεία, Το Θεραπευτικό Τμήμα, Θεραπεία στο χώρο μας, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και στο χώρο μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 1η Δεκεμβρίου Λογοτεχνικό Εργαστήρι 19:30 στην εκδήλωσή μας με τίτλο Η Πνευματική Θεραπεία, Το Θεραπευτικό Τμήμα, Θεραπεία στο χώρο μας. Αίτηση για Θεραπεία.

Στην παρουσίασή μας θα κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση σε όλη την ποιητική τριλογία, η οποία δίνει τρεις σταθμούς στο ταξίδι του ανθρώπου, ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, Το Θεραπευτικό Τμήμα.

Πρώτος σταθμός η αφήγηση του θαύματος της Δημιουργίας. Δεύτερος το σημείο όπου ολόκληρος ο υλικός κόσμος εξυψώνεται στην πραγματική, πνευματική του υπόσταση. Και ο τρίτος σταθμός, το ποιητικό έργο «Λόγος ο Τρίτος», στο οποίο αφιερώνεται η παρουσίαση αυτή. Εκεί όπου ο άνθρωπος περνά σε μια άλλη κατάσταση, Θεραπεία στο χώρο μας, Αίτηση για Θεραπεία, spiritualhealing.gr. ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, Η, αυτός και οι άλλοι Άνθρωποι, Η Πνευματική ΘεραπείαΘεραπευτικό Τμήμα

Θεραπεία στο χώρο μας «Για άλλη μια φορά αποθαυμάσαμε γοητευμένοι τον ολοφώτεινο και βαθυστόχαστο Λόγο του Ποιητή-Διανοητή. Το Θεραπευτικό Τμήμα. Καταυγάζεται ολόκληρο από ένα υπέρλαμπρο καιΗ Πνευματική Θεραπεία

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει κος Δημήτρης Καραμβάλης, ποιητής-κριτικός λογοτεχνίας, ενώ αποσπάσματα από το έργο θα απαγγείλει η ποιήτρια κα Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 Λογοτεχνικό Εργαστήρι, spiritualhealing.gr 9, ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Η!

Πληροφορίες: 2102015194, spiritualhealing.gr

Το Θεραπευτικό Τμήμα:

Η Πνευματική Θεραπεία (11-10-2018)
 Η ποιητική μας εκδήλωση «Και τραγουδώ. Ενέχομαι των ασμάτων, λόγος και ποίηση, σοφία και πηλός» αφιερωμένη στο ποητικό έργοΕκπεσούσα Παράδεισος ύλη Αγία”Θεραπεία στο χώρο μας 21/10/2017
 Η ποιητική μας εκδήλωση στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, αφιερωμένη στο ποιητικό έργο “Αίτηση για Θεραπεία” Λογοτεχνικό Εργαστήρι 03-12-2016

Το Θεραπευτικό Τμήμα

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email