Η Πνευματική Θεραπεία, 1-12-2018

Η Πνευματική Θεραπεία, Το Θεραπευτικό Τμήμα, Θεραπεία στο χώρο μας. Αίτηση για Θεραπεία!

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του ποιητικού έργου «Λόγος ο Τρίτος» στο Hellenic Centre του Λονδίνου τον Οκτώβρη που μας πέρασε, ήρθε η ώρα να το παρουσιάσουμε και στην Ελλάδα, no nosso.

O Θεραπεία στο χώρο μας αποτελεί το τρίτο μέρος της ποιητικής τριλογίας του Δ. Kakalidis. Τα δύο προηγούμενα μέρη της Η Πνευματική Θεραπεία e Το Θεραπευτικό Τμήμα τα έχουμε ήδη παρουσιάσει τόσο στο Λονδίνο, Θεραπεία στο χώρο μας, όσο και στην Ελλάδα, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και στο χώρο μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν! Ele Σάββατο 1η Δεκεμβρίου em 19:30 στην εκδήλωσή μας με τίτλο Η Πνευματική Θεραπεία, Το Θεραπευτικό Τμήμα, Θεραπεία στο χώρο μας. Αίτηση για Θεραπεία.

Στην παρουσίασή μας θα κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση σε όλη την ποιητική τριλογία, η οποία δίνει τρεις σταθμούς στο ταξίδι του ανθρώπου, ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, όλης της ανθρωπότητας για να ανακαλύψει το μεγαλείο μέσα της και γύρω της.

Πρώτος σταθμός η αφήγηση του θαύματος της Δημιουργίας. Δεύτερος το σημείο όπου ολόκληρος ο υλικός κόσμος εξυψώνεται στην πραγματική, πνευματική του υπόσταση. Και ο τρίτος σταθμός, το ποιητικό έργο «Λόγος ο Τρίτος», στο οποίο αφιερώνεται η παρουσίαση αυτή. Εκεί όπου ο άνθρωπος περνά σε μια άλλη κατάσταση, profundamente, εσωτερική, σταθερή. Εκεί που βλέπει ότι αυτός και η Φύση, αυτός και η Δημιουργία, αυτός και οι άλλοι Άνθρωποι, αυτός και η Ζωή είναι Ένα.

Ο πνευματικός κόσμος της χώρας έχει πει για το έργο αυτό «Για άλλη μια φορά αποθαυμάσαμε γοητευμένοι τον ολοφώτεινο και βαθυστόχαστο Λόγο του Ποιητή-Διανοητή. Μελετήσαμε με απορροφητική προσοχή το διαχρονικό του περιεχόμενο. Καταυγάζεται ολόκληρο από ένα υπέρλαμπρο και ζωογόνο φως ασύλληπτης πνευματικότητας και ομορφιάς.»

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει κος Δημήτρης Καραμβάλης, ποιητής-κριτικός λογοτεχνίας, ενώ αποσπάσματα από το έργο θα απαγγείλει η ποιήτρια κα Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 em 19:30 no campo dos Servidores, Sarantaporou 9, Patissia.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Πληροφορίες: 2102015194, info@omilos-eksipiretiton.gr

Leia mais:

Θεραπεία στο χώρο μας (11-10-2018)
 Η ποιητική μας εκδήλωση «Και τραγουδώ. Η Πνευματική Θεραπεία, Το Θεραπευτικό Τμήμα, σοφία και πηλός» αφιερωμένη στο ποητικό έργοΕκπεσούσα Παράδεισος ύλη Αγία”- 21/10/2017
 Η ποιητική μας εκδήλωση στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, αφιερωμένη στο ποιητικό έργο “A manifestação lotus oculta” em 03-12-2016

Ação

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email