Θεραπεία στο χώρο μας Το Θεραπευτικό Τμήμα 13/10/2018 το Women+Health στο Λονδίνο μας υποδέχτηκε ξανά για πνευματική θεραπεία, ομάδα διαλογισμού και συζήτησης | Όμιλος Εξυπηρετητών

Το Θεραπευτικό Τμήμα 13/10/2018 το Women+Health στο Λονδίνο μας υποδέχτηκε ξανά για πνευματική θεραπεία, ομάδα διαλογισμού και συζήτησης

Με ηλιόλουστη μέρα και ζεστό καιρό μας υποδέχτηκε το Women and Health στις 13 φερυ μποτ καβαλα Οκτωβρίου 2018.

Η συνεργασία μας πλέον εγκαθιδρυμένη και κάθε φορά που ταξιδεύουμε στην Αγγλία πολλοί από τους εξυπηρετούμενους του κέντρου μας περιμένουν για ραντεβού πνευματικής θεραπείας και για την ομάδα διαλογιστικής χαλάρωσης και συζήτησης και συγχρόνως όλο και περισσότερα νέα άτομα έρχονται κάθε φορά για να μας συναντήσουν, ζητούν θεραπεία και συμμετέχουν στις ομάδες μας.

Και αυτή τη φορά, Θεραπεία στο χώρο μας, η ομάδα των πνευματικών θεραπευτών ήταν έτοιμη και εστιασμένη στο έργο της πνευματικής θεραπείας, ενώ τα ραντεβού – κλεισμένα όλα ήδη από καιρό – συνέχισαν μέχρι τελευταία στιγμή να πολλαπλασιάζονται.

Οι υπεύθυνοι του Ομίλου, spiritualhealing.gr. Δρίτσας και κα Π. Αίτηση για Θεραπεία, πραγματοποίησαν την ομάδα διαλογισμού και συζήτησης σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Καρέκλες επιστρατεύτηκαν από όλους τους ορόφους και ο κύκλος άνοιξε, μεγάλωσε, απλώθηκε να τους συμπεριλάβει όλους. 

Γνώριμα και νέα πρόσωπα, η ομάδα του Ομίλου στο Λονδίνο που ήταν παρούσα, όλοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τι σημαίνει διαλογισμός, ένωση, ομάδα αλλά και να συζητήσουν απορίες, Η, προβληματισμούς τους μέσα από ένα άλλο πρίσμα.

Μέσα από διάφορους τρόπους, με συζητήσεις, αναλύσεις, προσωπικά παραδείγματα, ιστορίες ακόμα και με τραγούδι είδαμε πως μαθαίνοντας να λειτουργούμε σαν μια ομάδα όπου κι αν βρισκόμαστε – στην οικογένεια, την δουλειά, με φίλους – βιώνουμε όλο και περισσότερο την εσωτερική ελευθερία και δύναμη.

Κάτσαμε όλοι μαζί ώρα πολύ. Στην ομάδα αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μετά το τέλος της. Κανείς δεν έφευγε και η ερώτηση «πότε θα ξαναέρθετε» κυριάρχησε στα χείλη όλων.

Όλοι με χαρά μοιράστηκαν σο τέλος μαζί μας την εμπειρία τους από την ομάδα και τη θεραπεία. Το Θεραπευτικό Τμήμα, παραθέτουμε κάποια μόνο από τα σχόλια τους εδώ:

«Η εμπειρία ήταν μαγευτική, αλλιώτικη. Να είμαστε όλοι μαζί στην ομάδα και να υπάρχει αυτή η απίστευτη ροή. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!spiritualhealing.gr

«Ήταν σαν να ανυψώθηκα! τόση ενέργεια δεν έχω ξανανιώσει στο σώμα μου!spiritualhealing.gr

«Ο πόνος στο σώμα, από το ατύχημα που είχα, πέρασε μετά από πολύ καιρό.»

«Από τότε που σας γνώρισα νιώθω χαρούμενη, ζωντανή και δραστήρια. Η κατάθλιψη που με ταλαιπωρούσε έχει φύγει. Περιμένω πώς και πώς πότε θα ξανάρθετε!spiritualhealing.gr

Το Θεραπευτικό Τμήμα

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email