La celebrazione del nostro Capodanno! – 28 Gennaio 2023

Μια γιορτή αλλιώτικη από τις άλλες η φετινή μας γιορτή για το νέο έτος. Μια γιορτή μοναδική. Ο κόσμος πολύς, Θεραπεία στο χώρο μας 200 persone, άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς. Κάποιοι είχαν τηλεφωνήσειθα έρθουμε και νωρίτερα, ανυπομονούμε να δούμε το χώρο σας, να συναντηθούμε”. Και φυσικά όλοι χωράνε.

Αίτηση για Θεραπεία, spiritualhealing.gr, χαμόγελα, αγκαλιές και λάμψη. Λάμψη στα μάτια όλων μας! Παλιά και νέα μέλη του Ομίλου, κάποιοι έφεραν και φίλους τους, την οικογένεια τους, Poeti, scrittori, φίλοι του Ομίλου που είχαμε καιρό να συναντηθούμε αλλά και εκείνοι που μας επισκέπτονται συχνά. Όλοι ήμασταν εκεί, στον κατάφωτο, ολόλαμπρο Όμιλο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους να αναφέρουμε τον δυο φορές Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, την εκδότρια του περιοδικού «Κελαίνω» κα Παναγιώτα Ζαλώνη, την κα Ελένη Πάτση του Κέντρου Ευρωπαϊκών ΕκδόσεωνΧάρη Τζο Πάτση”, τους εκδότες του περιοδικού «Κορινθιακοί Ορίζοντες» λογοτέχνες κ.κ. Θεοδόση και Ελένη Κοντόζογλου, τους διακεκριμένους λογοτέχνες, Poeti, εικαστικούς κα Λέτα Κουτσοχέρα, κο Άγγελο Γόντικα, κο Σπύρο Ζαχαράτο, κο Βασίλη Τσακίρογλου, κα Πόπη Σπιτά, καθώς και τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Nilufer Akbal και πολλούς άλλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στη μεγάλη αίθουσα του Ομίλου περίμενε σκεπασμένο το νέο μας έργο-κόσμημα. Ο Πρόεδρος του Ομίλου καλωσόρισε όλους όσοι παρευρίσκονταν και στη συνέχεια αποκάλυψε το ψηφιδωτό, μια δημιουργία της ομάδας του Ομίλου: ο ολόλαμπρος θεός Ήλιος πάνω στο τέθριππο, φτιαγμένος σε μόλις δυόμιση μήνες, από πάνω από 20 persone, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις , με πάνω από 25 κιλά ψηφίδες, όλες κομμένες στο χέρι, έλαμψε στα μάτια όλων. Μα περισσότερο έλαμψε η ομαδική εργασία και η δύναμη στο να γίνει το καθετί. Όπως είπε και ο Πρόεδρος του Ομίλου παρουσιάζοντας το: «… αυτό ακριβώς είναι ο Όμιλος. Είναι μια ομάδα που βάζει στόχους, εργάζεται, τους πραγματώνει… με τις συμφωνίες, με τις διαφωνίες, με τις εντάσεις, με τα τραγούδια… όλα δεν έπαιξαν ρόλο; (...)»

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τα ιδρυτικά μέλη του The Server’s Society UK Association, από τον Δρ. Τάκη Φελλά, ιδιοκτήτη του Hellenic TV και τον κο Βασίλη Παναγή, ηθοποιό-δημοσιογράφο στο Λονδίνο, καθώς και από ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας στην Κωνσταντινούπολη.

Το φετινό μήνυμα για τη νέα χρονιά, δια στόματος του Πρόεδρου του Ομίλου, συνδυάστηκε απόλυτα με το βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε με τον τίτλο…απλό δεν είναι;“:

«…βλέποντας όλο αυτό το έργο το οποίο έχει γίνει, σκεπτόμενοι αυτό το έργο που έχει γίνει, το αποτέλεσμα όλων αυτών για τα οποία δουλέψαμε εδώ… τι είναι αυτό που καταλάβαμε; Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι όλα είναι απλά. Όλα είναι απλά εάν θέλουμε να τα πραγματώσουμε. Όλα είναι απλά εάν θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή σωστά. Οι άνθρωποι μπερδεύουμε πολλές φορές τα πράγματα, γιατί πολύ απλά φοβόμαστε να τα πραγματώσουμε, φοβόμαστε να τα ζήσουμε. Το μήνυμα λοιπόν αυτής της χρονιάς για όλα τα μέλη, για όλο τον Όμιλο, είναι… “απλό δεν είναι”

Μείναμε όλοι μέχρι αργά. Άλλοι στους πάνω ορόφους, άλλοι στον κάτω, άλλοι στο αίθριο. Με περισσότερες ευχές, με περισσότερα γέλια, με περισσότερες συζητήσεις και οραματισμούς, με περίσσεια χαρά και ενθουσιασμό για όσα έγιναν και για όσα έρχονται μπροστά μας να πραγματωθούν.

Ακόμα μεγαλύτερα, ακόμα ομορφότερα και πάντα με απλότητα!

Στο τέλος της εκδήλωσης η Αντιπρόεδρος του Ομίλου προσκάλεσε όσους ήθελαν να μιλήσουν. Τα λόγια των παρευρισκομένων στην εκδήλωσή μας μίλησαν στην καρδιά όλων μας και για το λόγο αυτό θα τα μοιραστούμε σύντομα σε ξεχωριστή ανάρτηση, όπως τους αξίζει!

Quota

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email