Η Γιορτή μας για το Νέο Έτος 2021_31/01/2021

Σε μια τόσο διαφορετική χρονιά με τόσο ιδιαίτερες συνθήκες η γιορτή μας για την υποδοχή του νέου έτους δεν θα μπορούσε παρά να ήταν… εξίσου ιδιαίτερη και διαφορετική.

Αυτή την φορά δεν συναντηθήκαμε όλοι μαζί στον χώρο του Ομίλου, αλλά συνδεθήκαμε με την βοήθεια της τεχνολογίας από το σπίτι του ο καθένας, γεγονός βέβαια που έδωσε το πλεονέκτημα να συμμετέχουν ακόμα περισσότερα άτομα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, που ίσως διαφορετικά να μην τους ήταν εφικτό.

Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Ομίλου μάς καλωσόρισαν θερμά και προλόγισαν τα βίντεο που θα μοιραζόμασταν όλοι μαζί στις οθόνες μας.

Βίντεο με το έργο του Ομίλου σε πολλαπλά πεδία δράσης και επίπεδα, όπως ανέφερε η Αντιπρόεδρος του Ομίλου:

«Όλη αυτή την χρονιά, οι δραστηριότητές μας συνεχίστηκαν διαδικτυακά. Ήταν μία χρονιά που έγιναν περισσότερες ομάδες από ποτέ, παρόλες τις δυσκολίες, τις πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις και συνθήκες».

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Ομίλου, όπως σε κάθε υποδοχή του νέου έτους, έδωσε τον βασικό τόνο, για το πεδίο που θα εργαστούμε φέτος, τους στόχους, τα οράματά μας:

«Το πεδίο στο οποίο θα δουλέψει ο Όμιλος, και όλοι μας βέβαια, είναι να είμαστε απόλυτα ενεργοί στη ζωή, στην καθημερινότητα και στο κάθε τι, ολοκληρώνοντας αυτά τα οποία ξεκινάμε.

Ο πνευματικός άνθρωπος πρέπει να είναι απόλυτα ενεργός στο καθετί το οποίο αναλαμβάνει και σταθερός μέχρι που να ολοκληρωθεί. Γιατί αυτό που έχει σημασία δεν είναι να λέμε λόγια και να αμπελοφιλοσοφούμε, αλλά να πραγματώνουμε.

Το πεδίο λοιπόν της χρονιάς είναι να είμαστε απόλυτα ενεργοί στα πάντα.

Απόλυτα ενεργοί, προσέξτε, γιατί μη ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι έχουν περάσει σε πάρα πολύ μεγάλο φόβο, αγωνίες, κλείσιμο στον εαυτό τους, βγαίνουν πάρα πολλά πεδία, ψυχολογικά προβλήματα, και αδράνεια, και το πνευματικό πεδίο πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται ακόμα πιο δυναμικά, πιο σταθερά.

Πνευματικότητα σημαίνει ολοκλήρωση όλων των πεδίων. Ξεκινάμε κάτι και μένουμε σταθεροί ώσπου να ολοκληρωθεί. Κι επειδή μένουμε σταθεροί, δεν μπορεί να μην ολοκληρωθεί.»

Κανονικά αυτή η ανάρτηση θα έπρεπε να σταματά εδώ, αλλά πάντα θα υπάρχει και …κάτι ακόμα.

Αν και δεν μπορέσαμε να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας και να πάρει ο καθένας το κομμάτι του, ωστόσο φλουρί υπήρχε, όπως και το συμβολικό δώρο που το συνοδεύει κάθε χρονιά.

Μέθοδος Κακαλίδη, με ένα φλουρί που η διαδικτυακή σύνδεση έδωσε την ευκαιρία να «πέσει» σε μέλος από Ομάδα του εξωτερικού, ολοκληρώθηκε αυτή η βραδιά.

Βίντεο σχετικό με τη διαδικτυακή φετινή γιορτή μας πρόβαλε και το τηλεοπτικό κανάλι του Λονδίνου Hellenic TV στην εκπομπή του «Ομογένεια Εδώ Λονδίνο».

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, παραμένοντας απόλυτα ενεργοί και σταθεροί στα πάντα, μέχρι την ολοκλήρωσή τους!

Quota

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email