Ο Όμιλος Εξυπηρετητών

Ποιοι είμαστε

Μια Σχολή. Μια σχολή σκέψης και πράξης, όπου από το 1980 εργαζόμαστε ανιδιοτελώς μελετώντας και συνθέτοντας όλα τα ρεύματα της ανθρώπινης σκέψης, δημιουργίας και έκφρασης με στόχο να βρούμε την ουσία τους και να την εφαρμόσουμε στην καθημερινή ζωή για να τη βελτιώσουμε.

Γιατί «Σχολή Σκέψης και Πράξης»;

Γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζει όλη μας τη ζωή. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας, για τους άλλους και τη σχέση μας με αυτούς, για όσα συμβαίνουν στη ζωή μας, είτε μας διευκολύνει και φέρνει μια ομαλή ροή σε όλες τις καταστάσεις είτε συχνά μας μπλοκάρει και δημιουργεί δυσκολίες, σύγχυση, περιορισμούς ή μια αίσθηση αδιεξόδου.

Ξεκινώντας λοιπόν με το ότι «η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη», γιατί να μη μάθουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά; Μπορούμε να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι μεγαλύτερη ισορροπία και χαρά!

Θεωρία;

Αντιθέτως! Πρόκειται για πράξη. Απλή, καθημερινή, ουσιαστική πράξη που φέρνει άμεσες αλλαγές και βελτιώνει τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Με πολύ πρακτικά και συγκεκριμένα βήματα μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να βιώσουμε τη μαγεία της ζωής και να μετέχουμε ενεργά σε αυτή!

Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου! Πρόκειται για μια πρακτική φιλοσοφία που με τον πιο απλό τρόπο δείχνει το δρόμο να είμαστε καλά στη ζωή μας. Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εκπαιδευτικού ή άλλου επιπέδου.

Γιατί δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν ειδικές ικανότητες σε κάποιους ενώ σε κάποιους άλλους όχι. Πιστεύουμε στο μεγαλείο του κάθε ανθρώπου, στην τεράστια δύναμη που υπάρχει μέσα μας, στην άπειρη δυνατότητά μας να είμαστε καλά. Πιστεύουμε στο καθημερινό, διαρκές θαύμα, που είναι στο χέρι μας να δημιουργούμε για μας και για τους άλλους γύρω μας!

Πώς γίνεται αυτό;

Μα… πολύ απλά φυσικά!

Όταν γνωρίζουμε τον εαυτό μας, εμβαθύνουμε στην πραγματική εσωτερική μας δύναμη και προσφέρουμε στους άλλους ανιδιοτελώς.

Οι ομάδες και δραστηριότητές μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε.

Όλες οι δραστηριότητές μας πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με βάση την αρχή της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Πού και πότε θα μας βρείτε:

365 μέρες το χρόνο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Είμαστε πάντα εδώ για όποιον το θελήσει!

 Σαρανταπόρου 9, Πατήσια, Τ.Κ. 111 44, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος)
 210 2015194
 info@omilos-eksipiretiton.gr

Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) και 18:00-22:00 (Δευτέρα-Κυριακή)

Μοιραστείτε το

  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Delicious
  • LinkedIn
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email