Θεραπεία στο χώρο μας CD | Όμιλος Εξυπηρετητών

Τα CD μας

Ήχοιστολίδια, μουσικές που αλλάζουν τον κόσμο μέσα μας και γύρω μας προς το καλύτερο, που μας χαλαρώνουν και μας ξεκουράζουν. CD δημιουργημένα με μεράκι και αγάπη για όλους εσάς!

 • Στολίδια του ανέμου

Η πολύπλευρη δράση του Ομίλου Εξυπηρετητών στην αυτογνωσία, την προσφορά στον συνάνθρωπο, στη φιλοσοφία, τα γράμματα, την επιστήμη δε θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει και τη μουσική, η οποία μπορεί να δονήσει όλο μας το είναι και να μας φέρει μεγάλη ψυχική ανάταση.

Το cd περιλαμβάνει δέκα τραγούδια σε μουσική του ποιητή και φιλόσοφου Δ. Κακαλίδη και στίχους του ίδιου και του ποιητή Δ. Καρβούνη.

Η μουσική ενορχηστρώθηκε και ερμηνεύτηκε από τη νέα καλλιτέχνιδα Μαρίζα Αντωνοπούλου, μέλος του Ομίλου Εξυπηρετητών, η οποία θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της για τη μουσική και την ένωση που βιώνει με τη συνεχή μελωδία της ίδιας της ζωής, συντόνισε μια ομάδα από μουσικούς και μέλη του Ομίλου για την δημιουργία αυτού του cd.

Το Θεραπευτικό Τμήμα…

 • Ήλιε ΉλιεΣυλλογή τραγουδιών

«Το πρωί ξεκινώ, ένα ρόδο φιλώ και στου ήλιου το φως κολυμπώ σαν ένας τρελός…» μας λέει ο ποιητής, στιχουργός και φιλόσοφος Δημήτρης Κακαλίδης περιγράφοντας πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει τη χαρά στην καθημερινότητά του και να την εκφράζει.

Να την εκφράζει μέσα από ένα χαμόγελο, με ένα καλό λόγο ή ακόμα και τραγουδώντας, γιατί το τραγούδι αν το πούμε με αγάπη μπορεί να μετατρέψει τον κόσμο μέσα μας και γύρω μας προς το καλύτερο.

Αυτό τραγουδά ο Δημήτρης Κακαλίδης σε μελωδία του ιδίου ενώ τους στίχους τους έχει συγράψει με τον ποιητή Δημήτρη Καρβούνη.

 • Τελετουργικά Τραγούδια

Χαρά, παλμός, ζωντάνια, ενέργεια, ανάταση ψυχής! Με στόχο αυτά να νιώσει ο ακροατής, όπως τα βιώνει και τα τραγουδά η ομάδα του Ομίλου Εξυπηρετητών, ηχογραφήθηκαν δέκα τραγούδια που μεταφέρουν την πληρότητα, τη δύναμη και την αισιοδοξία.

Τις μελωδίες έχει συνθέσει ο ποιητής και φιλόσοφος Δ. Κακαλίδης και τις έχει ενορχηστρώσει η μουσικός και μέλος του Ομίλου Μαρίζα Αντωνοπούλου. Τους στίχους έχει γράψει ο Δημήτρης Κακαλίδης μαζί με τον ποιητή Δημήτρη Καρβούνη.

Τραγουδήστε μαζί μας με ένα CD που θα σας συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 • Θεραπεία στο χώρο μας

Στο CD ακούμε τρία διαφορετικά σχήματα διαλογιστικής χαλάρωσης διάρκειας περίπου 15-17 λεπτών το καθένα, τα οποία μας βοηθούν να ηρεμήσει το σώμα μας και να γαληνέψει ο νους και τα συναισθήματα μας.

Καθώς ακολουθούμε τα σχήματα αυτά, αποφορτίζουμε τις εντάσεις, ξεκουραζόμαστε και περνάμε σε μια κατάσταση ηρεμίας και ευεξίας. Τα συναισθήματα μας ισορροπούν και ο νους καθαρίζει. Η χαλάρωση αποτελεί εξάλλου και το πρώτο και βασικό βήμα στην αναζήτηση του εσωτερικού εαυτού και στην εμβάθυνση σε αυτόν με το διαλογισμό.

Μπορούμε να κάνουμε χαλάρωση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μία ή και περισσότερες φορές και να δούμε σημαντικά αποτελέσματα πολύ άμεσα. To cd αυτό μας οδηγεί και μας βοηθά να το πετύχουμε.

 • Μουσική για χαλάρωση

Στους έντονους ρυθμούς της εποχής που ζούμε όλοι χρειαζόμαστε λίγη χαλάρωση. Χαλάρωση ουσιαστική που θα μας αναζωογονήσει και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε. Τι καλύτερο, Θεραπεία στο χώρο μας, από την μουσική για χαλάρωση που ο ρυθμός και η μελωδία των τραγουδιών θα μας προσφέρουν την ξεκούραση και την ψυχική ανάταση που χρειαζόμαστε;

Μουσική χωρίς λόγια αλλά με νόημα και ουσία που γράφτηκε από τον ποιητή, στιχουργό και φιλόσοφο Δημήτρη Κακαλίδη και ενορχηστρώθηκε από την μουσικό Μαρίζα Αντωνοπούλου. Απολαύστε τη μουσική για χαλάρωση που θα καθαρίσει το νου,θα ηρεμήσει τα συναισθήματα και θα ξεκουράσει το σώμα.

Μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεών μας:

www.megas-seirios.com

Το Θεραπευτικό Τμήμα

 • Facebook
 • Twitter
 • StumbleUpon
 • Digg
 • Delicious
 • LinkedIn
 • RSS
 • Add to favorites
 • Email